Hundens utrustning

Hundens Utrustning – Föreläsning 26:e mars – Bäckefors

  • Vill du bli bättre på att välja rätt utrustning till din hund?
  • Vill du lära dig mer om hur du provar ut den perfekta selen till din hund?
  • Vill du förstå skillnaderna mellan de olika halsband, selarna och annan utrustning som idag finns att välja på till din hund?

Äntligen är min länge efterfrågade föreläsning om “Hundens Utrustning” inbokad!

  • Öka din kunskap om till vad och hur olika typer av utrustning är avsedd att användas och hur vi ska prova ut den för att passa din hund korrekt!
  • Kaffe och Fralla ingår i priset. Ni som deltar på föreläsning får även 20% på dagens lunch hos Färdshuset Facklan!
  • Efter föreläsningen kommer jag att finnas i Hund och Folks. Där kan du boka in dig och din hund, så hjälper jag er att prova, ställa in och kontrollera eran befintliga utrustning. OBS! Begränsat antal, först till kvarn med anmälan gäller!

I denna föreläsning har jag sammanställt så mycket fakta jag kunnat, samlat ihop erfarenheter, upplevelser och läst studier, för att vi hundägare ska få det lite lättare, bli lite bättre på att välja utrustning och lära oss att upptäcka när utrustningen hunden har faktiskt försvårar deras vardag!

Som Canineopat möter jag många hundar med muskulära problem. Flera av dem har problem som man kan misstänka ha samband med den utrustning som hunden oftast har på sig.

Anmäl dig till denna lärorika och tankeställande föreläsning via: info@svanskogshundfysik.se

I anmälan ska du ange namn, adress, postnr och ort, mejladress samt om ni vill få hjälp att prova utrustningen ni har till er hund efter föreläsningen. Anmälan är bindande efter betalning. OBS inga hundar får delta under föreläsningen!

Tid: Lördagen den 26:e mars kl 11:00  

Plats: Färdshuset Facklan, Bäckefors.

Kostnad: 400:- (sista betaldag 25/3)

Certifierad Canineopat Sofia Malmberg    Svanskogs Hundfysik    Tele: 073 535 1259