Privatträning

Ge din hund och dig själv möjlighet till träning i lugn och ro!

Missade du valpkursen? Har du svårt att komma hela vägen fram i din träning när det gäller vardagshyfs (eller vardagslydnad, som det traditionellt kallas)? Vill du införa nya moment i din träning men vet inte hur du ska börja? Passar inte tiderna för kursen du vill gå? Vill du komplettera kursen du går med ett extra träningstillfälle? Tycker du och din hund bäst om att träna utan andra människor och hundar runt omkring? Vill du sätta fokus på ett eller par moment och nöta lite extra? Eller vill du helt enkelt bara träna, men vet inte riktigt vad?

Privatträningen inriktar sig på hundträningens grunder, för att vardagen ska fungera för både hund och folk. Om du vill gå vidare och träna olika tävlingsformer kan du ha användning för de belöningsbaserade metoder som vi använder under grundträningen.

Under träningstillfällena är det, som alltid, du som hundförare som får verktygen för fortsatt träning tillsammans med din hund.

Privatträningen utformar vi tillsammans, efter dina önskemål. Kontakta mig med dina tankar så gör vi ett passande upplägg!

60 minuter

450:- ett tillfälle

1200:- tre tillfällen

300:- ett tillfälle i samband med deltagande i kurs

Tid och plats enligt överenskommelse, men i första hand i någon av Hund och folk-lokalerna i Bäckefors eller Ödskölt.

Vid resa till annan plats debiteras en avgift om 18,50 kronor per mil.

För bokning, hör av dig till info@hundochfolk.se eller PM eller 070-311 67 03!

Om dina önskemål och ambitioner ligger utanför mitt kompetensområde kommer jag att hänvisa dig vidare.

Obs! när det gäller hundar som har problem med till exempel rädslor, aggressivitet och stress rekommenderar jag kontakt med hundpsykolog, som går att hitta här:

https://hitta.sverigeshundforetagare.se