Om

Hund och folk på Dal bedrivs som enskild näringsverksamhet och består av mig, Ann-Sofie Julin, som gett efter för ett oemotståndligt hundintresse och utbildat mig till certifierad hundinstruktör.

Som tillägg till min grundläggande instruktörsutbildning är jag också hundtrickinstruktör. Att låta hunden arbeta med trick är ett roligt och effektivt sätt att skapa variation, samarbete och glädje i träning och vardag!

Att arbeta med belöningsbaserad inlärning ser jag som självklart.

Under 25 år som anställd inom skola och högre utbildning har jag skaffat mig erfarenhet av kommunikation med folk i olika åldrar, folk som på olika sätt befinner sig i en lärandesituation. Dessa erfarenheter tar jag med mig in i jobbet som hundinstruktör.

Tre egna hundar och en utbildning till certifierad hundinstruktör på Sommenbygdens folkhögskola är min erfarenhets- och kunskapsbakgrund för att hålla kurser och träningar på grundläggande nivå.

Jag bor i Ödskölt, södra delen av Bengtsfors kommun, och vänder mig till hundar och deras mattar och hussar i Dalsland. Kurser och träningar hålls i lokaler i Bäckefors och på vår fastighet i Ödskölt, och ibland på andra platser i Bengtsfors kommun.

Lokalerna finns på följande adresser:

Uddevallavägen 6, Bäckefors (Facklan), inomhuslokal på 100 kvadratmeter.

Ömnebyn 5, Ödskölt, utomhusmiljö med belyst träningsplan (grus), gärden, skog och loge.

Hör gärna av dig om du har frågor om verksamheten!

info@hundochfolk.se

070-31167 03

Kolla gärna Facebook för aktuell information!

Swish: 123 492 1268

Bankgiro: 5648-8489

Org.nr: 581117-8564

Företaget innehar F-skattsedel.